23e Wim van Gelderen Memorial Toernooi 22-03-2020

Wanneer:
22 maart 2020 hele dag
2020-03-22T00:00:00+01:00
2020-03-23T00:00:00+01:00
Waar:
Sportcentrum de Kloek
Insulindeweg 11 in Mddenbeemster
Kosten:
€ 7,50
Contact:
Ron

Beste sportvrienden,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het 23e Wim van Gelderen Memorial Toernooi op zondag 22 maart 2020 in Middenbeemster. Dit toernooi is bedoeld voor recreatieve judoka’s van 4 tot en met 14 jaar. Maximaal blauwe band met bruine slip.

Wedstrijdlocatie: Sportcentrum de Kloek Insulindeweg 11,  1462 MJ Middenbeemster

Datum: 22 maart 2020

Inschrijfgeld: € 7,50 per judoka

Entreegeld: deelnemers gratis, overige bezoekers €1,00

Max. inschrijving: per deelnemende club max. 25 leden.

Sluitingsdatum: zaterdag 22 februari 2020 

Recreatief: Dit toernooi is bedoeld voor de recreatieve judoka. Wij bedoelen hiermee de judoka die gemiddeld 1 keer per week traint (soms 2) en niet aan districtswedstrijden of gelijkwaardige toernooien deelneemt of op wedstrijdniveau kan meedoen.

Inschrijving Inschrijvingen via onderstaand inschrijfformulier.

Coaching / Begeleiding: Op elke 10 deelnemers krijgt elke club één coachkaart met een maximum van 2 coachkaarten. (Graag vooraf vermelden hoeveel coaches en naam)

Systeem / indeling: De deelnemers worden ingedeeld in poules waarbij geprobeerd wordt om elke judoka minimaal 3 wedstrijden te laten draaien. De indeling gebeurt aan de hand van de inschrijvingen naar jongens/meisjes, leeftijd (de leeftijd volgens JBN, geboortejaar bepaalt de leeftijd), gewicht en indien mogelijk naar band. De indeling en programma worden uiterlijk één week van tevoren naar u opgestuurd.

Prijzen: Elke poule heeft 1 eerste, 1 tweede, en een gedeelde derde plaats (elke deelnemer is minimaal derde en krijgt hiervoor ook de bijbehorende prijs)

Wedstrijdreglement: Er wordt in principe gewerkt met het jeugd wedstrijdreglement van de JBN. In alle gevallen geldt (per poule) de wedstrijdregels wat van toepassing is voor de jongste deelnemer.

Wedstrijdtijd: De wedstrijdtijd is 2 minuten (jeugd), zonder golden score.

Arbitrage: De wedstrijden worden geleid door officiële JBN-scheidsrechters. Alle beslissingen genomen tijdens de wedstrijden zijn niet voor discussie vatbaar.

Aansprakelijkheid: De Stichting Fun & Fit en Budocentrum Fun & Fit zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, diefstal of ongevallen, in welke vorm dan ook, op deze wedstrijddag.

Foto en Video: Tijdens het toernooi kunnen opnames worden gemaakt. Uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn. Foto’s en video’s worden gebruikt voor promotie en historisch archief van onze club. Door uw inschrijving voor dit toernooi gaat u akkoord met het gebruik van deze foto en video opnames voor promotie en historisch archief van het WvG Memorial toernooi.

Met sportieve groet,

Kees Tol Wedstrijdsecretariaat Budocentrum Fun & Fit

Inschrijformulier