Onze visie

 Méér Dan Judo

De sporten bij Méér Dan Judo (Sportschool Ron van Raaphorst) word verzorgd door JBN/CIOS opgeleide docenten.
Wij bieden veilig en deskundig sport onderwijs en hebben voor iedereen en op elk niveau en naar eigen kunnen mogelijkheden om deze mooie sporten te beoefenen .

Onze Visie

Veilig en met plezier werken aan de fysieke, mentale, sociale en emotionele weerbaarheid van kind en volwassenen.

Het geven van “skills voor life” zodat onze budoka’s voorbereid zijn op een sterk, blij en vol zelfvertrouwen leven

Dat is in een notendop onze visie.
Daar hebben wij als methode het judo, Jiu Jitsu en Coaching voor.

Onze visie is dat iedereen recht heeft op “weerbaar zijn” daar word je niet mee geboren daar moet je aan werken nu zijn judo en jiu jitsu hier de methodes voor, methodes die elke dag nog verder worden ontwikkeld en uitgebreid met nieuwe inzichten en aanvullingen.
Ikzelf en onze docenten zijn dagelijks bezig met zelf trainen en het bijhouden en bijscholen van de nieuwste ontwikkelingen.

Het verkrijgen en ontwikkelen van fysieke, mentale en emotionele en sociale weerbaarheid is een reis door het leven, een reis waar nooit een einde aankomt en één die vele wegen kent, vele dalen maar zeker ook heel veel mooie ‘momenten laat zien .

Een reis waarbij je judo en jiu jitsu als vervoermiddel kiest verveelt nooit, een reis die je zelfvertrouwen geeft,die je leert voor jezelf opkomen,die je leert jezelf te verdedigen en die je leert jezelf te zijn.
Op de mat en daarbuiten kun je altijd alles toepassen wat je hebt geleerd en uiteindelijk groei je uit tot een mooie en complete persoonlijkheid die een aanwinst is voor zichzelf en zijn omgeving.