Shop

Bestel snel en gemakkelijk een geschikt pak voor uw kind dat is afgestemd op de lessen.

Ronin junior Kids judopakken

Voor de allerkleinste judoka’s hebben wij het Judopak Aspirant. Het Aspirant pak heeft in de jas een wafelstructuur wat er voor zorgt dat het materiaal stevig genoeg is om goed te worden vastgegrepen, maar het is wat dunner dan bijvoorbeeld het Club pak. Het is nog wel een traditioneel Judo pak, wat resulteert in dat dit pak alleen leverbaar is in lengte maten en niet in breedte maten. Hierdoor kan het pak wat ruim vallen.

Specificaties

  • wafelstructuur stof voor goede grip
  • rood-wit-blauwe emblemen op de schouders van de jas
  • elastieke tailleband met een touwtje
  • dubbele kniestukken om slijtage te voorkomen
  • wordt geleverd met een witte band
  • gemaakt van 100% katoen

Maatvoering

Dit Judopak is leverbaar in de maten 80 t/m 150. Dit zijn, net als de meeste pakken die wij verkopen, lengtematen. Een kind van 105 cm zal dus een judopakje van in de maat 100 nodig hebben.

Wasvoorschrift

Wij adviseren dit pak binnenste buiten en op 30 graden te wassen. Doordat het pak gemaakt is van 100% katoen zal het pak nog ongeveer 5 cm krimpen bij de eerste wasbeurt. Als het pak heter gewassen wordt, bestaat er wel een kans dat deze meer krimpt. Wij adviseren om het pak ook niet in de droger te doen, ook hiervan kan het extra gaan krimpen. Heter wassen en in de droger is dus op eigen risico!

 

Junior

Voor kinderen met judo-ervaring is de Ronin Club junior een ideaal judopak. Het judopak is geschikt om veel in te trainen en voor wedstrijden op alle niveau’s. De Ronin club Junior  is een topjudopak voor eveneens een scherpe prijs. De Junior  is verkrijgbaar vanaf maat 110 .

Judobanden

l_nieuwjudopak nederland judobanden geel oranje groen blauw bruin gill sportsOnze judobanden zijn van het merk Gill en voldoen aan alle eisen.

Borduurservice

shop4

Nooit meer jouw eigen band en pak kwijt! Laat er je naam (of iets anders) op borduren bij onze eigen borduurservice. Dit kan je opgeven bij je bestelling.

Prijs
naam op je band € 8.00
naam op je pak   € 10.00

 


 Bestelformulier

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Binnen 24 uur krijg je bevestiging van je bestelling. Met de bestelling ga je tevens accoord met een eenmalige afschrijving van het bestelde bedrag.